Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste , smaczne danie.
Garnek, patelnia, drewniana łyżka.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie wg. przepisu na opakowaniu.
Kapustę drobno poszatkować i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości.
Boczek pokroić w kostkę i smażyć do wytopienia tłuszczu. Do boczku dodać drobno pokrojoną cebulę i lekko zrumienić.
Ugotowaną kapustę odsączyć, dodać do boczku i 3-4 minuty podsmażyć na małym ogniu ciągle mieszając.
Do kapusty dodać ugotowany makaron, wymieszać, doprawić solą i pieprzem wg. uznania Smacznego życzę:)