Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lasagne po bolońsku z mięsem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 126
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 126
Składniki
Marchewki, cebulę, czosnek i boczek pokrój w kosteczkę. Podsmaż na oliwie. Dołóż mięso i pomidory. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Duś około 35 minut. Pod koniec dodaj koncentrat.
W garnku rozgrzej masło. Oprósz mąką, zasmaż. Dolej bulion i śmietanę. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Płaty makaronu przełóż mięsem i sosem. Posyp parmezanem. Piecz ok. 40 minut w 200oC. Udekoruj.Źródło: Naj