Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy hamburger z sosem paprykowym.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Papryke nasmaruj olejem i podpiecz w piekarniku ok 15 min,po wyjeciu z piekarnika przykryj folia aluminiowa i poczekaj az wystygnie.
po wystygnieciu obierz papryke i zmiksuj razem z sezamem sola i pieprzem,dodaj tez odrobine smietanki.
reszte skladnikow wymieszaj z miesem,doprawic do smaku,formowac hamburgery i smazyc na oleju
podawac z sosem paprykowym i surowkami,lub w bulce hamburgerowej.