Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne i szybkie danie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Składniki
Na patelni rozgrzac oliwe. Dodac cebule, posiekany czosnek, pieprz, cumin, cynamon, imbir i kurkume , chwile podsmazyc. Dodac pokrojone daktyle, morele, rodzynki i migdaly ( migdaly wczesniej lekko podsmazyc na suchej patelni ).
Kuskus zalac bulionem i przykryc. Kiedy wciagnie plyn dodac 2 lyzki oliwy oraz podsmazona cebule z bakaliami, wymieszac. Dodac skorke otarta z cytrymy oraz 1 lyzke soku. Wszystko dokladnie wymieszac. Na koniec udekorowac daktylami i podpieczonymi migdalami.