Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i sezonowo, polecam :)
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 134
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 134
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek obieramy. Czosnek zgnieść, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.Dodać odrobinę wody, wypłukane i pokrojone kurki, sól, pieprz i dusić pod przykryciem, ok. 5 minut.Następnie wlać obie śmietany i wymieszać. Pod koniec, czyli po następnych pięciu minutach wsypać groszek i pokrojoną natkę pietruszki. Gotowy sos wymieszać z makaronem. Smacznego.