Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam podzielić się z wami przepisem na podudzia z kurczaka z rosołu, które po ugotowaniu rosołu wyjmuję, wkładam do panierki i smażę. Wychodzą pyszne i mam do drugiego dania jak znalazł. Polecam
garnek, naczynia na panierkę, patelnia, widelec,
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 285
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 285
Składniki
Podudzia oczyścić , umyć i ugotować z nich rosół. Gdy podudzia są prawie miękkie ( nie do końca ) wyjąć z rosołu, wystudzić. W misce rozbełtać jajka z dodatkiem mleka i przyprawą do kurczaka. Bułkę tartą wsypać do drugiego naczynia. Podudzia obtaczać w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano. Podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego
Podudzia po ugotowaniu , panierowane.
Po usmażeniu gotowe do podania.