Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, delikatne jednogarnkowe danie
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 329
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 329
Składniki
Do miseczki przełożyć musztardę, jogurt, miód oraz przyprawy. Wszystko razem wymieszać Marynatą natrzeć mięso z kurczaka i odłożyć na około godzinę.
Kapustę pokroić w kostkę i wyłożyć na dnie żaroodpornego naczynia wcześniej posmarowanego olejem. Na kapuście ułożyć duże kawałki mięsa. Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Marchew obrać, pokroić w grube krążki.
Danie piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, pod przykryciem. Cukinię i paprykę pokroić w kostkę. Po godzinie dodać. Całość piec jeszcze około 30 min. bez przykrycia.