Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczaka lubie w kazdej postaci,a przepis na tego kurczaka jest bardzo prosty i smaczny.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 27
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 914
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 202
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 27
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 914
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 202
Składniki
kurczaka umyc i osuszyć,natrzeć solą,pieprzem,papryką i rozmarynem,skropic sokiem z cytryny
kurczaka ułozyc w brytfannie i posypać wiórkami masla
wstawic do nagrzanego piekarnika (200 stopni) i piec około godziny podlewając powstałym sosem
kurczaka można równiez natrzeć świeżym,posiekanym rozmarynem,podawac z pieczonymi ziemniakami ,mizeria lub sałatą w sosie jogurtowo śmietanowym