Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Podsmazam cebule z czosnkiem, dodaje pokrojone w kostke piersi z kurczaka i razem mieszam. Jak juz jest podsmazone dodaje pokrojone pieczarki, papryke, cukienie i baklazan i wszystko razem dusze. Potem dodaje puszke pomidorow i wszystko razem dusze na malym ogniu okolo godziny. DOdaje sol, pieprz, kostke rosolowa i troche chilli jak ktos lubi na ostro.
Kuskus przygotowuje na parze, mieszam z odrobina margaryny i wtedy sie robi bardziej sypki. Na koncu posypuje wszystko zielona pietruszka. Smacznego :)