Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso pokroić w paski, podsmażyć, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć na nie warstwami pieczarki, cebulę, paprykę, koncentrat pomidorowy. Podlać wodą. Upiec w piekarniku. Podawać z ryżem, makaronem lub ziemniakami. Smacznego.