Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurczak z grilla z gazpacho z arbuza i warzyw"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
<strong>Przepis poleca Andrzej Polan.</strong>
Wykonanie: Arbuza zmiksuj, pozostaw ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną. Dopraw solą i cukrem. Wymieszaj i odstaw do lodówki.
Olej połącz z solą, pieprzem i świeżym tymiankiem. W marynacie umieść mięso i odstaw na godzinę. Grilluj kurczaka z każdej strony na złoty kolor. Podawaj z arbuzowym gazpacho.Źródło: Tina