Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 53
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 53
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
UDKA MYJEMY I NACIERAMY ; SOL.PIEPSZ I SWIEZY CZOSNEK PO NATARCIU ODSATAIMY DROB NA 2 - 4 GODZIN DO LODOWKI
ROZGRZEWAMY GRILL DO TEMPERATURY WISOKIEJ, POUZYSKANIU TEMPERATURY ZMIEJSZAMY NA MINIMUM ,GRILUJEMY UDKA PRZEZ 45 - 60 MINUT
MIEDZY CZASIE MIESZAMY SOS POL BUTELKI SOSU BARBACUE , 50 GRAM CONIAKU I MALA SZKLANKA CIEMNEGO PIWA
GDY UDKA SA GOTOWE PROSZE POSMAROWAC DROB SOSEM I ZAPIEC NA GRILLU PRZEZ 10-15 MINUT