Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I ŁATWE DO ZROBIENIA.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
UDKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM. W RONDELKU ROZPUŚĆ MARGARYNĘ I DODAJ UDKA. MARCHEW OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . NA UDKA POSYPAĆ PRZYPRAWĘ JARZYNKĘ, SÓL, PIEPRZ I MAGI. NA TO POSYPAĆ STARTĄ MARCHEW I DOLAĆ 1 1/2 SZKL. WODY.
DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI. NA KONIEC WYMIESZAĆ MĄKĘ Z MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY I WLAĆ DO WYWARU, NASTĘPNIE DODAĆ ŚMIETANĘ I WYMIESZAĆ. EWENTUALNIE DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI LUB RYŻEM. SMACZNEGO