Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
545 kcal białko: 36g tłuszcze: 14.5g węglowodany: 67.9g
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę, przypraw i podsmaż na oliwie.
W międzyczasie ugotuj ryż i brokuł w osolonej wodzie.
Przygotuj sos; połącz miód, musztardę, sok z cytryny i sos sojowy. Dokładnie wymieszaj i przypraw pieprzem. Dodaj sos do usmażonego kurczaka i wymieszaj na patelni
Do pojemnika lub na talerz wyłóż gotowego kurczaka, ryż i brokuły.