Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowych przekąsek ciąg dalszy:). Wszystko co w boczku smakuje dobrze, zwłaszcza na zakrapianych imprezach. Ta przekąska nie może narzekać na brak powodzenia, bardzo szybko znika ze stołu.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 26
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 544
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 311
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 26
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 544
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 311
Składniki
Filety kroimy w podłużne paski. Posypujemy solą i przyprawami.
Każdy kawałek fileta nadziewamy na patyczek do szaszłyka i owijamy boczkiem.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Na ostatnie 10 minut włączamy termoobieg by boczek się zarumienił.