Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska kuchnia dla Polaków :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Pierś kroimy na mniejsze kawałki. Jajko roztrzepujemy, dodajemy zioła, czosnek i pieprz - mieszamy. Kurczaka zanurzamy w jajku, i smażymy na rozgrzanej patelni - z dwóch stron na rumiano. Mozzarellę i pomidora kroimy w plastry. Wszystko układamy na talerzu i chwilę podgrzewamy w mikrofali. (u mnie halogen). Ozdabiamy liśćmi świeżej bazylii. Danie polecam z ziemniakami pieczonymi z rozmarynem.