Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak z farszem pieczarkowym podawany z surówkami to smaczne i syte danie główne.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Kurczaka wysmarować przyprawami i posiekaną pietruszką. Odstawić na 2 godziny. Pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Przysmażyć na patelni. Lekko posolić.
Do pieczarek i cebuli dodać pokrojony w kostkę ser żółty. Na koniec wbić jajko i dobrze wymieszać.
Farsz włożyć do kurczaka. Włożyć do lekko natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Sczepić kurczaka wykałaczkami.
Piec w temperaturze 180 stopni około 1,5 godziny.