Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na pysznego, aromatycznego kurczaka
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
1. mięso umyć, posolić, pokropić sosem sojowym, obłożyć pokrojonymi warzywami, przykryć, wstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać łyżkę oleju, mięso oczyścić z warzyw, obsmażyć na rumiano, przełożyć do rondla, podlać kilkoma łyżkami wody, dusić na małym ogniu, po ok 30 min dodać warzywa, dusić do miękkości, doprawić do smaku, ja podałam z ziemniakami, smacznego