Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Składniki
Cebulę posiekać, podsmażyć na oleju, dodać wcześniej namoczone grzyby. Kapustę odcisnąć, ugotować z przyprawami tak aby większość wody odparowała. Pokroić, wymieszać z grzybami i cebulą, doprawić do smaku. Farsz nałożyć na prostokąt ciast, zwinąć i dokładnie zlepić brzegi. Posmarować rozmąconym jajkiem. Piec około 20 minut w temperaturze 180 C.