Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościutkie krokiety z farszem z pasztetu, cebulki i pieczarek
miseczka , patelnia, deska dp krojenia
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 137
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 180
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 137
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 180
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Składniki
1.Przygotować ciasto na naleśniki (jajka, mąka, mleko, szczypta soli, 1 łyżka oleju). Wymieszać lub zmiksować (zależnie kto jaką technikę preferuje). Usmażyć cienkie naleśniki. 2. Teraz kolej na farsz do usmażonych już naleśników. 3. Na rozgrzaną natłuszczoną olejem dużą patelnię dodać posiekaną na drobno cebulkę i pieczarki oraz pasztet (pokrojony na mniejsze części). Przyprawić. Dusić na patelni pod przykryciem około 20- 25 min. 4.Na każdy naleśnik nakładać farsz. 5. Gotowe danie posypać startym parmezanem i dodać pokrojony szczypior. Na koniec na chwilę do mikrofali aby ser się lekko rozpuścił. Smacznego