Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inaczej a równie smacznie
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 351
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14740
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 351
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14740
Składniki
Masę mieloną przyrządzamy zgodnie z zaleceniami producenta i doprawiamy do smaku. Podsmażamy na patelni z posiekaną cebulą i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Przygotowujemy ciasto naleśnikowe i smażymy cienkie placki. Nakładamy wystudzony farsz, zawijając krokiety, które możemy podać z dodatkiem dowolnie skomponowanego sosu – pomidorowego, grzybowego lub pieczeniowego.