Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z kapustą i pieczarkami"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 725
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3903
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 439
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2300
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 725
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3903
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 439
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2300
Składniki
Kapustę kiszoną ugotuj na wolnym ogniu. Gdy wystygnie, drobno poszatkuj. . Na oleju zeszklij posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dodaj do kapusty i wymieszaj z solą oraz pieprzem.
Nałóż farsz na usmażone wcześniej naleśniki.
Zwiń je w rulony i panieruj w jajku oraz bułce. Usmaż na złoto.Źródło: Kurier TV