Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem ziemniaczany z boczkiem"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3842
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2294
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3842
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2294
Składniki
Warzywa obierz, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i przesmaż na patelni. Zalej wodą, posól i ugotuj.
Plasterki boczku usmaż lub upiecz w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Warzywa zmiksuj na gładki krem. Dolej sok jabłkowy i śmietanę. Dodaj wszystkie zioła. Ponownie zagotuj.
Rozlej do małych miseczek. Do każdej włóż po plasterku chrupiącego boczku.
<strong>Czas: 45 min. 1 porcja = 290 kcal.</strong>Źródło: Kurier TV