Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy w pełni i oby tak dalej:) Bardzo polecam tak wykonany krem,jest delikatny,syty i pyszny.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Umyte prawdziwki pokroić w grubsze kawałki.Obraną marchew i pietruszkę również.Zalać wodą tak by było tylko przykryte.Gotować 35 min. Cebulę pokroić w piórka podsmażyć na maśle i dodać do grzybków. Zagotować ,zblendować i ponownie wstawić na palnik. Jeśli krem jest za gęsty dodać wody,doprawić do smaku pieprzem i solą,a na koniec wlać śmietankę,ponownie zagotować.
Smacznego życzę!