Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krem cebulowy z grzankami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Składniki
Udko umyj, włóż do garnka. Włoszczyznę oczyść, dodaj do udka razem z przyprawami. Zalej wodą, ugotuj wywar.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Masło stop na patelni, oprósz solą. Włóż cebule, zeszklij.
Z wywaru wyjmij udko i przyprawy. Mięso oddziel od kości, włóż do wywaru. Dodaj cebule, gotuj kilka minut. Dodaj topiony serek, wymieszaj. Zmiksuj na gładki krem. Posyp koperkiem, podawaj posypany grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Czas przygotowania: 70 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie