Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z pastą kurczakową"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Składniki
Orzechy posiekaj i upraż na suchej patelni. Ostudź. Mięso umyj, pokrój na małe kawałeczki.
Cebulę obierz, pokrój w piórka i zeszklij na oleju. Dodaj mięso i duś pod przykryciem, aż będzie miękkie.
Zmiksuj przygotowane . Wlej sok z cytryny, dodaj serek i wymieszaj pastę. Podaj z krakersami.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks