Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super smaczne kotleciki na obiad.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Orzechy drobno posiekać i podsmażyć na maśle razem z posiekaną cebulą. Dodać do ziemniaków wymieszać. Wbić jajko, dodać bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki i koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić. Formować na dłoni małe kotleciki, panierować w mące, maczać w rozmąconym jajku, a następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.