Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Ziemniaki ugotować, zmielić. dodać masło, mleko, jajka i ser- zmiksować. W rondelku usmażyć pokrojoną cebulę i por, dodać pokrojone pieczarki i smażyć dalsze kilka minut. Usmażone pieczarki dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać. Przyprawić, ostudzić. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor.