Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolskie medaliony rybne ze szczupaka podawane przeważnie od wielkiego święta są to najlepsze kotlety rybne jakie kiedykolwiek jadłam.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 565
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 68
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85717
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 565
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 68
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85717
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Składniki
Jeśli macie szczupaka w całości czy w filetach trzeba podobnie postępować. Szczupaka w całości trzeba wyczyścić. I potem włożyć na osolony wrzątek na piec minut. Filety na krócej. Nie ma być ugotowany, tylko na tyle ścięty aby można było wyjąć ości. Wyjęłam ości, mięso zmalaksowałam. Doprawiłam solą i pieprzem i sprawdziłam smak, ma być bardziej słony bo dojdą dodatki. Dodałam jajo, bułkę tartą, strata na tarce cebulę i czosnek i jeszcze szczypiorek. Miałam własny mrożony. Całość wyrobiłam i zostawiłam do stężenia.
Uformowałam kotlety i obtoczyłam je w bułce tartej.
Usmażyłam na rumiano.
Smacznego :)