Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio testuję różne przepisy na bezmięsne kotlety, w tych akurat jest trochę wędliny, ale podstawą są warzywa
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Składniki
1. ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, gorące przecisnąć przez praskę, wystudzić, 2. cebulę pokroić w kostkę, razem z pokrojonym czosnkiem poddusić na oleju, dodać pokrojone drobno pieczarki, usmażyć, doprawić solą i pieprzem, 3. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na rumiano, 4. ziemniaki, pieczarki i wędlinę wymieszać, dodać 1-2 łyżki bułki tartej, jak masa jest zbyt sucha dodać jajko, 5. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na złoty kolor, podawać z surówką lub sosem, smacznego