Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 283
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4990
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 283
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4990
Składniki
1. ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie, 2. rozgrzać masło, dodać posiekaną w kostkę cebulę, starte na grubej tarce pieczarki i poszatkowanę kapuste pekińską, dodać łyżke sosu sojowego, dusić do odparowania płynu, wystudzić, 3. ryz połączyć z warzywami, dodać jajko i 1-2 łyżki bułki tartej, doprawić solą i pieprzem, 4. formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, smacznego