Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 209
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 209
Składniki
Bułkę namoczyć i odcisnąć. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Filety rybne odsączyć i zmielić w maszynce wraz z odciśniętą bułką, ugotowanymi jajkami i cebulą. Całość wymieszać
DO masy dodać surowe jajko, doprawić do smaku i formować małe kotleciki, następnie obtoczyć w bułce tartej i usmażyć. Podawać z surówką