Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mielone dla wegetarian na obiadek.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 295
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5004
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 295
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5004
Składniki
Wykonanie: Suszone grzyby namoczyć dzień wcześniej, ugotować i usmażyć z drobno posiekaną cebulą. Pęcak opłukać i gotować w osolonym wrzątku przez około godzinę na wolnym ogniu. Ostudzić i zmielić z usmażonymi grzybami i cebulą. Przyprawić, dodać jaja i formować kotlety. Obtaczać w tartej bułce i smażyć na oleju na złoty kolor. Polać dowolnym sosem chrzanem lub grzybowym.