Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety z mrożonego szpinaku"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Składniki
Bułkę namocz, odciśnij, dodaj do mięsa. Wymieszaj, wbij jajko, przypraw oregano, solą, pieprzem, papryką, czosnkiem. Szpinak zblanszuj, odcedź. Pokrój, przypraw solą, czosnkiem, gałką muszkatołową.
Ostudź. 3 Z masy mięsnej uformuj placuszek, włóż trochę szpinaku i zlep. Kotlet obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.
Porcje 10, 60 min, Cena 1,50 zł;Kalorie 250 kcalŹródło: Bella Relaks