Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety z mintaja"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Trzy jajka ugotuj na twardo.
Ryby umyj pod bieżącą wodą, osusz, po czym zmiel wraz z obraną cebulą. Dodaj surowe jajko oraz namoczoną wcześniej, odciśniętą i rozgniecioną widelcem kajzerkę. Masę dopraw solą z pieprzem. Na koniec dołóż pokrojone w kostkę jajka i całość delikatnie wymieszaj.
Uformuj niewielkie kotlety i opanieruj w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Umaż je z obu stron na złoty kolor na mocno rozgrzanym oleju. Danie podawaj, np. z ugotowaną młodą marchewką, ziemniakami i koperkiem.
Czas przygotowania: 40 min. 1 porcja = 350 kcalŹródło: Kurier TV