Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLETY NABIERAJĄ CAŁKIEM INNEGO SMAKU
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
GRZYBY UGOTOWAĆ W WIĘKSZEJ ILOŚCI WODY. MIĘKKIE WYJĄĆ,W POWSTAYM WYWARZE UGOTOWAĆ KASZĘ. PO WYSTUDZENIUU KASZY ZEMLEĆ RAZEM Z MIĘSEM , GRZYBAMI I CEBULĄ. DODAĆ JAJKA,SÓL I PIEPRZ.FORMOWAĆ W KOTLETY,OBTOCZYĆ W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYĆ NA RUMIANO