Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na ciepło i na zimno,
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1227
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1224
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 773
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1227
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1224
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 773
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie, do miękkości. Ostudzić
Cebulę obrać i pokroić w talarki, zrumienić na patelni.
Połowę kaszy, twaróg, cebulę przepuścić przez maszynkę lub rozdrobnić w blenderze. Czosnek przecisnąć przez praskę i utrzeć z 1 łyżeczką soli.
Do zmielonej masy dodać pozostałą kaszę, jajko, mąkę i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Doprawić majerankiem.
Formować kotleciki, panierować w bułce lub otrębach, smażyć na małym ogniu,