Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Liście lekko obgotowałem w osolonej wodzie ,osączyłem. Na każdym liściu ułożyłem plasterek szynki i sera ,posypałem oregano. Złożyłem na pół. Jajka ubiłem ze śmietaną ,szczyptą soli i pieprzu. Panierowałem w jajkach ,mące ,jeszcze raz w jajkach i bułce tartej. Smażyłem na rumiano z obu stron.