Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 48
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7207
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 48
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7207
Składniki
kalafiora gotujemy w dobrze osolonej wodzie.
żółty ser trzemy na małych oczkach i dodajemy 3 sórowe jajka mieszmay.
ugotowanego kalafiora gnieciemy tłuuczkiem do ziemniaków z oczkami na gładka mase. Gdy to zrobimy dodajemy ser z jajkiem i bułke tarta, bułki trzeba sporo poniewaz musi nam wyjsc masa która sie nie rozwala.
z przygotowanej masy formujemy kotlety. pieczemy na wolnym ogniu. ŻYCZE SMACZNEGO