Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak i aromat.
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować i ostudzić ( 2 surowe ziemniaki odłożyć). Cebulę posiekać i zrumienić na tłuszczu, dodać mąkę i przysmażyć. Zasmażkę rozprowadzić zimną wodą i zagotować. Mięso i wystudzone ziemniaki zmielić, połączyć z zasmażką, dodać starte odłożone surowe ziemniaki i zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić masę i formować kotlety. Panierować w bułce tartej i smażyć na olej rumiano z obu stron.