Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
koltlety schabowe w troszkę innym wydaniu i pachnące swiezym koprem:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Składniki
kotlety rozbijamy na cienkie plastry. Solimy, doprawiamy pieprzem i obsypujemy papryką.
tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor,
sos koperkowy przygotowujemy osobno: do 2 szkl wody dodajemy 1-3 lyzki vegety i podgrzewamy ma małym ogniu. zabielamy sos zaprawą mąki z wodą i 2 łyżkami śmietany. na koniec dodajemy posiekany koperek i gotujemy jeszcze ok 2-3 minut.
kotlety podajemy polane sosem