Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste jarskie danie. Można podać z surówką lub kwaśną śmietaną.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 589
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1546
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 589
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1546
Składniki
Cukinię zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać rozdrobniony widelcem twaróg i jajko, wymieszać. Do masy wsypać mąkę, bułkę tartą i posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać.
Z masy formować okrągłe kotlety, obtoczyć w tartej bułce, smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron.