Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełne smaków i kolorów. Z podanych proporcji powinno być około dziesięciu kotletów. Polecam.
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 169
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 111
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 169
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 111
Składniki
Filet rybny rozmrozić i drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę namoczyć w ciepłej wodzie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Oczywiście, pieczarki nie myć tylko pokroić. W misce umieścić pokrojony filet rybny, warzywa, odciśnięta bułkę, jajka i przyprawy. Całość dokładnie wyrobić. Zagęścić otrębami. Formować kotlety i znów obtoczyć w otrębach. Smażyć na oleju z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.