Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze jakie mogą być!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 154
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 154
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
W końcu znalazłam kanie. marzyłam o tej uczcie od dawna. Opanierowałam kapelusze w mące, zanurzyłam w rozkłóconym jaju i obtoczyłam w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i posypałam po wierzchu solą.
Bez obaw, kanie trudno pomylić z trującym grzybem. Już pieczarka polna jest bardziej podobna do sromotnika. Smacznego :)