Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne kotlety, najlepiej smakują z sosem grzybowym.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8908
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 463
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8908
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 463
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i przestudzić. Do mięsa dodać kaszę, posiekany drobno czosnek, jajko, sól i pieprz. Wszystko wymieszać. Z masy formować podłużne kotlety, każdy panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.