Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i łatwe w przygotowaniu
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 172
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 172
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
mieso przygotowac tak jak na mielone kotlety,dodac poszatkowaną 9drobniutko) świeżą kapustę wymieszać dokładnie
przygotować sos pomidorowy,taki mocno pomidorowy,posiekac bazylie i dodać do sosu,powinien byc w smaku słodko kwaśny,usmazyc na rumiano kotlety ,włozyć do sosu,dusic ok.10 minut.Podawać z ziemniakami