Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z mięsa indyka są soczyste, miękkie, delikatne i bardzo smaczne. Pasują wspaniale na imprezy do obiadu odświętnego jak również codziennego.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Cebulę obieramy i rozdrobniamy w drobną kosteczkę. Mielone mięso z indyka wkładamy do odpowiedniej wielkości miski, dodajemy pokrojoną drobno cebulę, jajko, papryki w proszku, sól, pieprz, 2-3 łyżki gazowanej wody mineralnej i dobrze wyrabiamy. Formujemy kotlety, i smażymy partiami na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podajemy gorące z dodatkami, które lubimy.