Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wciąż eksperymentuję z mielonymi kotletami by były smaczniejsze,bardziej soczystsze i aromatyczniejsze.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Składniki
Cebulę obrać, pokroić drobno i zeszklić na maśle. Mięso zmielić. Dodać starte na drobnych oczkach jabłko, żółtka, musztardę , majonez i koniak.Doprawić. Dodać bułkę tartą i rosół. Wyrabiać przez 5 minut aż mięso wchłonie cały płyn i stanie się gładkie. Na końcu wlać koniak. Ponownie wyrobić. Smażyć na oleju lub smalcu.