Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1562
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1562
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
Składniki
Bułkę namoczyć ja robie pół na pół woda z mlekiem. Następnie wrzucić mięso mielone, pokrojoną natkę pietruszki, cebulę w kostkę, 1 całe jajko doprawić magi, sól, pieprz, ziarenka smaku majeranek. Wymieszać.
Formować w kuleczki i obtoczyć w bułce tartej następnie smażymy na rozgrzanym oleju