Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prezentują się pyszne kotlety jajeczne jeśli chcecie przepis zapraszam na blogu kuchnia domowa agi już czeka
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce jarzynowej dodać pozostałe składniki oraz całe surowe jajko i wymieszać do połączenia się składników, odstawić na 5 minut aby bułka napęczniała
Po wyznaczonym czasie formować kotlety a następnie obtoczyć je w gotowej panierce zakupionej
Przygotowane kotlety smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor
Kotlety można podać z ziemniakami lub do chleba z ulubionymi warzywami czy surówką